Stoisko sushi
Stoisko, które musi spełniać wszystkie wymogi wyspy gastronomicznej, ale zarazem z uwagi na rodzaj oferowanego jedzenia wyróżniać się na tle pozostałych.
Stoiska sushi projektujemy tak, aby na niewielkiej przestrzeni pomieścić wszystkie niezbędne do pracy sprzęty oraz dużą ilość blatów roboczych, niezbędnych do wygodnej pracy.
Dołożymy wszelkich starań, aby sprostać wszystkim Państwa oczekiwaniom i wymogom, tak aby nasze wyspy stały się jak najlepszą wizytówką Państwa marki.
Systemy wodne
W sytuacji, w której centrum handlowe ma ograniczone możliwości dostępu do bieżącej wody oraz kanalizacji stosujemy sprawdzone i opatentowane instalacje wodne. Montowane przez nas systemy odpowiadają wszystkim zapotrzebowaniom przemysłu gastronomicznego. System obiegu wody oparty jest na zbiornikach na brudną i czystą wodę zaopatrzonych w wygodne kółka transportowe.
Design
Stoisko sushi powinno wyróżniać się wyglądem i elegancją widzianą i rozumianą przez branżę. Powinna również odróżniać się i wyróżniać na tle innych stoisk.
Materiały
Z uwagi na specyfikę branży, przy produkcji wysp gastronomicznych używamy tylko najlepszych materiałów. Proponujemy wykorzystanie laminatu HPL lub CORIAN’u, które są materiałami odpornymi na ścieranie, rysowanie, działanie kwasów, itp. Dzięki użyciu trwałych blatów wyspy gastronomiczne zabezpieczone są przed niszczącym działaniem wody.
Wyposażenie
Do wyposażenia stoisk sushi zalecamy użycie stali nierdzewnej, która odporna jest na zniszczenia, uderzenia, czy otarcia.