Wyspy gastronomiczne

W naszym portfolio znajdą Państwo liczne zdjęcia, przedstawiające zaprojektowane i wyprodukowane przez nas wyspy gastronomiczne.

Wyspy gastronomiczne projektujemy tak, aby na niewielkiej przestrzeni pomieścić wszystkie niezbędne do pracy sprzęty. Ponadto wyspa musi być na tyle funkcjonalna, żeby zapewnić obsługującemu go personelowi maksimum komfortu i odpowiednią ilość miejsca do pracy. Nasze doświadczenie oraz wykorzystanie najnowszych technologii dopuszczają zastosowanie wyłącznie sprawdzonych rozwiązań.

Dołożymy wszelkich starań, aby sprostać wszystkim Państwa oczekiwaniom i wymogom, tak aby nasze wyspy stały się jak najlepszą wizytówką Państwa marki.

Systemy wodne

Montowane przez nas systemy wodne odpowiadają zapotrzebowaniom przemysłu gastronomicznego oraz ograniczonym możliwościom dostępowym w galeriach handlowych. W przypadku, gdy centrum handlowe nie zapewnia przyłączy wod-kan, wykorzystujemy opracowany przez nas system obiegu wody oparty na zbiornikach na brudną i czystą wodę zaopatrzonych w kółka transportowe.

Wykończenie

Do wyposażenia wysp gastronomicznych zalecamy użycie stali nierdzewnej, będącej również materiałem długotrwałym i odpornym na zniszczenia.

Materiały

Z uwagi na specyfikę branży, przy produkcji wysp gastronomicznych używamy tylko najlepszych materiałów. Proponujemy wykorzystanie laminatu HPL lub CORIAN’u, które są materiałami odpornymi na ścieranie, rysowanie, działanie kwasów, itp. Dzięki użyciu trwałych blatów wyspy gastronomiczne zabezpieczone są przed niszczącym działaniem wody.

Design

Oferujemy szeroką gamę kształtów, zarówno prostych i geometrycznych, zaokrąglonych, jak i bardziej futurystycznych.

Nasze doświadczenie oraz wykorzystanie najnowszych technologii pozwalają na zastosowanie wyłącznie sprawdzonych rozwiązań.

Przykładowe projekty wysp gastronomicznych

Projekt WG-01

Projekt WG-03

Projekt WG-02

Projekt WG-04

Skontaktuj się z nami

8 + 1 =

Realizacje

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Klienci o nas